Nachttrein Apeldoorn naar Wenen

Voor wie met de nachttrein naar Wenen wil reizen vanuit Apeldoorn is er goed nieuws: je kunt vanuit Apeldoorn met de (nacht-) trein naar Wenen reizen, maar helaas niet rechtstreeks.

Wenen gallerie Belvedere

Er is wel een indirecte reisoptie waarbij je slechts 1x hoeft over te stappen: in Hannover.

Nachttrein Apeldoorn naar Wenen, via Hannover

Hannover is een leuke stad om een dag te verblijven voor je nachttrein naar Wenen vertrekt. Met 5 tot 7 rechtstreekse verbindingen per dag is Hannover goed te bereiken. De eerste trein vertrekt al rond 8u en brengt je in iets meer dan 3 uur in de hoofdstad van de Duitse deelstaat Nedersaksen.Norddeutsche Landesbank Hannover

Na een dagje Hannover te hebben bezocht en een goede maaltijd te hebben gegeten stap je rond 22u in de nachttrein die je vanuit Hannover rechtstreeks naar Wenen brengt. Je komt de volgende dag rond kwart over 9 aan.

Deze treinreis Apeldoorn naar Wenen met de nachttrein, via Hannover boek je in twee delen, met 2 losse tickets:

  • Apeldoorn – Hannover Hbf met Intercity Berlijn 141, 143, 145, 147, 149, 241, 243 of 245
  • Hannover Hbf – Wenen Hbf met Nightjet 491. Vertrek 21:57, perron 3

Nachttrein naar Wenen vanuit andere plaatsen

Misschien is Apeldoorn voor jou helemaal geen handige plaats om te vertrekken. Gelukkig zijn er veel meer opties. Vast ook één die wèl goed bij jouw vertrekplaats past.

Direct met de nachttrein reizen naar Wenen kan vanuit Amsterdam, Utrecht en Arnhem

Indirect met de nachttrein reizen naar Wenen kan, bijvoorbeeld vanuit Amsterdam, Amersfoort, DeventerAlmeloHengelo, EnschedeUtrecht, ArnhemVenloHeerlenLandgraafBredaRotterdamRoosendaalMaastrichtGroningenElk ander station in Nederland

wenen ns international