Flexibiliteit

Elke nachttreinreiziger is anders. Ben je iemand die graag ruim van te voren plant en hou je je aan je planning? Of ben je iemand die juist op het laatste moment alle plannen om gooit? Bij het kopen van je ticket is het goed om daar rekening mee te houden.

Als je naar Wenen reist heb je de keuze uit de volgende flexibiliteit (op basis van beschikbaarheid):

      • Non-Flex
      • Mid-Flex

Non-flex tickets zijn de goedkoopste tickets die er zijn. Non-flex tickets zijn zeer beperkt beschikbaar. Handig als jij het type nachttreinreiziger bent dat vroeg boekt en bij je plan blijft. Non-flex tickets kunnen niet worden veranderd niet worden geannuleerd. Als je besluit om je reis niet te maken dan ben je je ticket en geld kwijt.

Mid-flex tickets zijn iets duurder, maar geven ook meer flexibiliteit. Tot 15 dagen voor vertrek kun je je ticket kostenloos wijzigen. Als je tot 15 dagen voor vertrek je ticket annuleert krijg je de volledige ticketprijs terug.
Als je nog minder dan 15 dagen hebt tot vertrek en je wilt wijzigen of annuleren, dan zijn hier kosten aanverbonden. Je betaalt de helft van de ticketprijs extra voor een wijziging, met een minimum van €15.-.  Als je je ticket annuleert ben je de helft van je geld kwijt, met een minimum van €15.-.
Op de reis dag van de reis zelf kun je niet meer wijzigen of annuleren.