Nachttrein Landgraaf naar Wenen

Wenen gallerie Belvedere

Voor wie met de nachttrein naar Wenen wil reizen vanuit Landgraaf is er goed nieuws: je kunt vanuit Landgraaf met de nachttrein naar Wenen reizen, maar helaas niet rechtstreeks. Met slechts 1 overstap in Aken kun je deze reis wel maken.

Nachttrein Landgraaf naar Wenen, via Aken

Als je vanuit Landgraaf eenvoudig naar Wenen wilt reizen, reis je het gemakkelijkst via Aken. Aken is vooral een bezoek waard vanwege zijn enorme kathedraal.

Elk uur vertrekt vanuit Landgraaf een stoptrein naar Aken. Dit traject duurt een half uur.

Dom aachen

Na een stedenbezoek aan Aken stap je rond 21:30u in de nachttrein die je rechtstreeks naar Wenen brengt.

Deze treinreis Landgraaf naar Wenen met de nachttrein, via Aken boek je in twee delen

  • Landgraaf – Aachen Hbf. Op dit traject kun je gebruik maken van het NS-abonnement op je ov-chipkaart. Ook op Aachen Hbf is een zuil om in- en uit te checken. Op het gehele traject (ook het Duitse deel) is jouw NS-abonnement geldig (factcheck dec 2022!). Dat betekent dat je met minimaal 40% korting kunt reizen.
  • Aachen Hbf – Wien Hbf met Nightjet 425. Vertrekt om 21:39u, perron 9.

Nachttreinreiziger.nl tip

  • Nightjet 425 rijdt alleen op maandag, woensdag en vrijdag.

Nachttrein naar Wenen vanuit andere plaatsen

Misschien is Landgraaf voor jou helemaal geen handige plaats om te vertrekken. Gelukkig zijn er veel meer opties. Vast ook één die wèl goed bij jouw vertrekplaats past.

Direct met de nachttrein reizen naar Wenen kan vanuit Amsterdam, Utrecht en Arnhem

Indirect met de nachttrein reizen naar Wenen kan, bijvoorbeeld vanuit Amsterdam, AmersfoortApeldoornDeventerAlmeloHengelo, EnschedeUtrecht, ArnhemVenloHeerlenBredaRotterdamRoosendaalMaastrichtGroningenElk ander station in Nederland

wenen ns international