Nachttrein Deventer naar Wenen

Voor wie met de nachttrein naar Wenen wil reizen vanuit Deventer is er goed nieuws: je kunt vanuit Deventer met de (nacht-) trein naar Wenen reizen, maar helaas niet rechtstreeks.

Wenen gallerie Belvedere

Er zijn wel 2 indirecte reisopties: via Hannover of via Arnhem.

Nachttrein Deventer naar Wenen, via Arnhem

Als je zo comfortabel mogelijk wilt reizen, reis je als volgt:

  • Deventer – Arnhem Cs met een reguliere trein. Deze gaat 2 keer per uur. Je staat iets meer dan een half uur later op Arnhem Cs. Op dit deel van je reis kun je gebruik maken van je NS-abonnement om korting tot 40% op dit deel van de reis te ontvangen.
  • Arnhem Cs – Wenen met NJ 40421. Er is één verbinding per dag die tussen 19:45u en 20:30u vertrekt.

Nachttreinreiziger.nl tips:

Nachttrein Deventer naar Wenen, via Hannover

Hannover is een leuke stad om een dag te verblijven voor je nachttrein naar Wenen vertrekt. Met 5 tot 7 rechtstreekse verbindingen per dag is Hannover goed te bereiken. De eerste trein vertrekt rond 9:30u en brengt je in 3 uur in de hoofdstad van de Duitse deelstaat Nedersaksen.Norddeutsche Landesbank Hannover

Na een dagje Hannover te hebben bezocht en een goede maaltijd te hebben gegeten stap je rond 22u in de nachttrein die je vanuit Hannover rechtstreeks naar Wenen brengt. Je komt de volgende dag rond kwart over 9 aan.

Deze treinreis Deventer naar Wenen met de nachttrein, via Hannover boek je in twee delen, met 2 losse tickets:

  • Deventer – Hannover Hbf met Intercity Berlijn 141, 143, 145, 147, 149, 241, 243 of 245
  • Hannover Hbf – Wenen Hbf met Nightjet 491. Vertrek 21:57, perron 3

Nachttrein naar Wenen vanuit andere plaatsen

Misschien is Amsterdam  voor jou helemaal geen handige plaats om te vertrekken. Gelukkig zijn er veel meer opties. Vast ook één die wèl goed bij jouw vertrekplaats past.

Direct met de nachttrein reizen naar Wenen kan vanuit Amsterdam, Utrecht en Arnhem

Indirect met de nachttrein reizen naar Wenen kan, bijvoorbeeld vanuit Amsterdam, AmersfoortApeldoorn, AlmeloHengelo, EnschedeUtrecht, ArnhemVenloHeerlenLandgraafBredaRotterdamRoosendaalMaastrichtGroningenElk ander station in Nederland

wenen ns international